Bredt udvalg af kendte mærker

Opdag det ultimative udvalg af nye campingvogne hos Hinshøj Caravan Center. Vi er stolte af at præsentere en bred vifte af topkvalitets campingvogne, herunder populære mærker som Polar, Dethleffs, Fendt, Eriba, Hymer, T@B og Tabbert. Uanset om du er en erfaren camper eller planlægger din første campingoplevelse, er vores nye campingvogne skabt til at opfylde dine behov for komfort, stil og pålidelighed.

 

Lad os hjælpe dig med at finde den perfekte campingvogn, der opfylder dine forventninger og bringer dine campingdrømme til virkelighed. Hos Hinshøj Caravan Center er vi stolte af at tilbyde et bredt udvalg af campingvogne fra førende mærker, der opfylder forskellige behov og præferencer. Vi fører blandt andet nedenstående mærker.

Polar campingvogne

Når det kommer til Polar campingvogne, er vi dedikerede til at levere førsteklasses kvalitet og design. Polar er anerkendt for deres innovative tilgang og skræddersyede løsninger, der giver enestående komfort og funktionalitet. Uanset om du er på udkig efter en kompakt model til weekendture eller en rummelig luksusvogn til lange eventyr, er Polar campingvogne et perfekt valg for enhver campingsituation.

 

Dethleffs campingvogne 

Dethleffs campingvogne har en lang tradition for at kombinere tysk håndværk og æstetik. Deres unikke design, førsteklasses materialer og intelligente indretning gør dem til en favorit blandt campister. Dethleffs er kendt for deres fokus på detaljer og teknologiske innovationer, der giver en behagelig og luksuriøs campingoplevelse. Med en Dethleffs campingvogn kan du være sikker på at opleve komfort og stil på højeste niveau.

 

Fendt campingvogne

Fendt campingvogne er synonyme med kvalitet og pålidelighed. Med deres tidløse design og omhyggeligt udvalgte materialer tilbyder Fendt campingvogne enestående holdbarhed og komfort. Med deres innovative løsninger og fokus på detaljer er Fendt campingvogne skabt til at give dig en behagelig og problemfri campingoplevelse.

Vi tilbyder også Hobby campingvogne - kendt for deres kvalitet, komfort og funktionelle design. Opdag vores udvalg i dag!

 

Gå på opdagelse i små og store campingvogne 

Uanset om du leder efter en rummelig vogn til hele familien, en lille og kompakt model til parret eller en campingvogn med køjer til børnene, har vi det, du søger.

 

For familier, der ønsker masser af plads og komfort, tilbyder vi et bredt udvalg af store campingvogne. Disse vogne er designet med tanke på familieeventyr og har rummelige sovepladser, fuldt udstyrede køkkener, hyggelige opholdsområder og badeværelser. Uanset om I er en familie på fire eller seks, vil I finde den perfekte vogn til at skabe minder og opleve campinglivets glæder sammen.

 

Hvis du foretrækker en mere kompakt vogn til romantiske getaways eller soloeventyr, har vi også et udvalg af mindre campingvogne. Disse vogne er ideelle til par eller enkeltpersoner, der ønsker fleksibilitet og bekvemmelighed. De er nemme at manøvrere, har pladsbesparende indretninger og tilbyder stadig alle nødvendige faciliteter for at sikre en behagelig campingoplevelse.

Se også vores store udvalg af brugte campingvogne, samt fortelte.