Kalender

Nyheder

Triple Gas Alarm fra JEPO TECH
Den professionelle 12V/24V gasdetektor med intern og ekstern sensor til din autocamper, campingvogn, båd, lastbil og sommerhus.

Få ro i sindet på din ferie, mens du sover, for dig, dine børn og dine kæledyr.

Triple Gas Alarmen™ er udviklet til at advare dig i alle disse tilfælde. Alarmen er den nyeste og mest innovative alarm, som er velegnet til både tunge og lette gasser, grundet den ekstra sensor.

Alarmen er en meget lille alarm, med et moderne design, der passer ind i ethvert interiør.

Triple Gas Alarmen™ registrerer alle af følgende gasser:

•LPG (både butan/propan) i tilfælde af utilsigtet udslip fra en enhed, cy linder eller rør.
•Narkotiske “knockout” gasser som æter, der anvendes til røverier, for at gøre ofre bevidstløse.
•Kulilte (CO) der kan dannes af gasdrevet udstyr, som ikke er ordentligt ventileret eller har utilstrækkelig tilførsel af frisk luft til forbrændingen.

Sensoren er yderst følsom og advarer om selv de mindste gaskoncentrationerne. Sensorens drift kontrolleres ved hver opstart, og den automatiske kalibreringsproces tester hvert 40. sekund, om indstillingen stadig er korrekt, eller om en ændring er nødvendig. Lys- og lydsignaler sikrer brugeren mod gas.

Når Triple Gas Alarmen™ registrerer en gaskoncentration i den omgivende luft, iværksætter alarmen en 40-sekunders prealarm, før den rigtige alarm starter. Hvis gaskoncentrationen forbliver uændret eller stiger i løbet af denne overvågningstilstand, aktiveres alarmen med en alarmtone og det røde LED-lys blinker hele tiden.

Hvis gaskoncentrationen forsvinder, vender Triple Gas Alarmen™ tilbage til standby-tilstanden.

Pris kr. 798,- og er på lager nu:-)